Emotional Integration Therapy

Emotional Integration Therapy

Emotional Integration Therapy

Yoga mindfulness Ibiza biedt verschillende therapieën aan die helpen bij verwerking en innerlijke groei. Veel mensen houden zich (onbewust) vast aan oude onverwerkte gedachten en emoties. Dit heeft invloed op je levensgeluk, gezondheid en welzijn. Sessies zijn te boeken tijdens een yoga retreat, maar ook privé. Bij onze Ibiza yoga retreats noemen wij deze therapie sessies soulcoaching, omdat ze je terug brengen naar je essentie.

Wij bieden verschillende no nonsens therapieën aan die allen gericht zijn op emotionele integratie. Het gaat hierbij om het volledig en liefdevol beleven van emoties en het erkennen en herkennen van gedachtepatronen die je vrijheid en groei in de weg staan. Wij maken hier o.a. gebruik van biodynamisch adem werk, verbale expressie, lichaamswerk, actieve hypnose, healing en voice dialogue.

Bij emotionele integratie gaat het over het volgende principe;
“The way through is the way out.”

Alle therapeutische methoden die wij aanbieden hebben hun wortels in de reguliere psychologie. Sommige methodieken zijn meer lichaamsgericht, anderen richten zich meer op (onbewuste) gedachtepatronen. De methode die wij in een bepaalde situatie toepassen is afhankelijk van de hulpvraag van de klant en wordt ter plekke bepaald.

boek een retreat

Soulcoaching Ibiza

Emotional Integration Therapy vergroot je welzijn en levensgeluk

Onze sessies zijn o.a. effectief gebleken bij ptss ( post traumatische stress stoornis ), verslavingen, depressie, burn-out, stress klachten, onzekerheid, levensvraagstukken, spanningen, angststoornissen en piekeren.

Emotional Integration Therapy helpt bij verwerking van emoties en gebeurtenissen, waardoor onzekerheid, schuldgevoelens, spanningen, angst en gedachten verminderen. Hierdoor ervaar je meer ruimte, helderheid en innerlijke vrede.

Een van de soulcoach sessies die wij zelf ontwikkeld hebben is de emotionele integratie methode (EIM). Dit is een unieke en krachtige combinatie van biodynamisch adem werk, expressie, lichaamswerk en healing. Het is een enorm transformerende methode die gericht is op het integreren van onverwerkte emoties en het uitspreken van (onbewuste) negatieve gedachtepatronen. EIM heelt lichaam en geest naar meer inzicht, acceptatie en zelf liefde.

Bij al onze Ibiza yoga retreats bieden wij soulcoach sessies aan. Check onze Agenda voor komende Ibiza yoga retreats en soulcoaching Ibiza

Neem contact met ons op voor meer informatie of een privé sessie.