Emotional Integration Therapy

Emotional Integration Therapy

Emotional Integration Therapy

Yoga mindfulness Ibiza biedt verschillende therapieën aan die helpen bij verwerking en innerlijke groei. Veel mensen houden zich (onbewust) vast aan oude onverwerkte gedachten en emoties. Dit heeft invloed op je levensgeluk, gezondheid en welzijn. Sessies zijn te boeken tijdens een yoga retreat, maar ook privé. Bij onze Ibiza yoga retreats noemen wij deze therapie sessies soulcoaching, omdat ze je terug brengen naar je essentie.

Wij bieden verschillende no nonsens therapieën aan die allen gericht zijn op emotionele integratie. Het gaat hierbij om het volledig en liefdevol beleven van emoties en het erkennen en herkennen van gedachtepatronen die je vrijheid en groei in de weg staan. Wij maken hier o.a. gebruik van biodynamisch adem werk, verbale expressie, lichaamswerk, actieve hypnose, healing en voice dialogue.

Bij emotionele integratie gaat het over het volgende principe;
“The way through is the way out.”

Alle therapeutische methoden die wij aanbieden hebben hun wortels in de reguliere psychologie. Sommige methodieken zijn meer lichaamsgericht, anderen richten zich meer op (onbewuste) gedachtepatronen. De methode die wij in een bepaalde situatie toepassen is afhankelijk van de hulpvraag van de klant en wordt ter plekke bepaald.

jasmine Emotional Integration Therapy
boek een retreat