Jasmine Nooij MSC

MSc Sociale Psychologie, Gecertificeerd Coach, Gecertificeerd Yoga leraar YTT500, Reiki, Biodynamisch adem therapeut, Reiki, Reconnection & Deeksha.

Jasmine Nooij is psycholoog, yoga leraar, mindfulness instructeur, healer, NLP practitioner,  life coach en biodynamisch adem therapeut. Jasmine helpt mensen via yoga en therapie bij zelf acceptatie, zelf realisatie, burn out, depressie en trauma gerelateerde klachten.

Ze helpt mensen echt in hun eigen kracht te komen, waar ze de teacher in zichzelf ontmoeten. Ze is een constante leerling van het mysterie van het leven.  Wat ze op haar pad leert, deelt ze met anderen, in de hoop dat meer mensen een vervuld, gelukkig en geïnspireerd leven zullen leven.

Ze maakt gebruik van krachtige therapeutische en spirituele methoden die mensen liefdevoller en gelukkiger in het leven doen staan. Ze leert mensen, op een levendige manier om met meer acceptatie aanwezig te zijn in het NU, en te focussen op de bliss die ze zijn. Jasmine heeft een unieke yoga stijl ontwikkeld, waarbij de nadruk op inner alignment ligt en op het activeren van de levensenergie in het lichaam door het beïnvloeden van adem en aandacht.

Ben je geïnteresseerd wat Jasmine voor jou kan betekenen tijdens je Yoga Vakantie Ibiza neem dan contact op.

Jasmine

Jasmine

Emotionele integratie methode

Daarnaast heeft ze de zeer effectieve emotionele integratie methode (EIM) ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van biodynamisch ademen en het uitspreken van (onbewuste) negatieve gedachtepatronen. Dit gecombineerd met lichaamswerk en healing zorgt ervoor dat spanningen, blokkades, onverwerkte emoties en gedachten aan het licht komen en alsnog bewust verwerkt worden.

Hierdoor gaat de lading van deze gedachten en emoties af  en neemt de invloed, die deze gedachten en emoties op je leven hebben af. Spanningen en herhalende gedachten worden losgelaten. Hierdoor kom je weer in balans en sta je vrijer, gelukkiger en krachtiger in het leven.

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireert Jasmine anderen in hun zoektocht naar heling, gezondheid en waarheid.

Yoga Vakantie Ibiza:
Wil je de tijdens vakantie op Ibiza kennis maken wat Jasmine neem dan contact op.

Boek een Retreat op Ibiza met Jasmine

Vragen of aanmelden via WhatsApp