Mindfulness Ibiza

Mindfulness

Bewust en liefdevol

Yoga vakantie Ibiza Mindfulness

Kom in balans

Yoga Mindfulness Ibiza helpt mensen de mindfulness methode stap voor stap eigen te maken. Wij bieden verschillende mindfulness lessen en workshops op prachtige locaties in Ibiza aan, mindfulness introductie cursussen en privé sessies op locatie. Daarnaast worden er wekelijks yoga mindfulness groepslessen gegeven.

Mindfulness traint de geest in het NU aanwezig te zijn, aandacht te schenken aan wat je in het nu ervaart en daar met een liefdevolle blik naar te kijken. Het verminderd piekeren, onnodig denken, stress en fysieke spanningen. Minder stress en spanningen zorgt voor een verbeterd welzijn en verhoogd levensgeluk.

Veel mensen hebben last van hun gedachten. Ze zitten veel in hun hoofd. Ze maken zich zorgen over de toekomst en denken veel terug aan het verleden. Denken gebeurt grotendeels onbewust. Hierdoor leven we vanuit de automatische piloot en worden we geleefd door onze gedachten. Mindfulness leert dit patroon te doorbreken en bewuster in het leven te staan. Door mindfulness te leren en dagelijks te beoefenen leer je zelf het stuur van je leven in handen nemen.

Yoga Vakantie Ibiza Mindfulness

Yoga Vakantie Ibiza Mindfulness

Bewust en liefdevol

Mindfulness oefeningen zijn heel eenvoudig te leren. Wat mindfulness je leert is bewust en liefdevol aandacht te schenken aan je zintuiglijke ervaringen in het moment; je ademhaling, fysieke sensaties, emoties, geluiden, gedachten, geuren etc. Het leert je te ontspannen in het Zijn.

In het dagelijkse leven kan mindfulness je helpen te aarden en te genieten van de kleine dingen in het leven. Als je mindfulness eenmaal eigen hebt gemaakt, dan kun je het geleerde makkelijk in het leven integreren. Bij onze Ibiza retreats leren wij je mindfulness stap voor stap. Wij leren jou daarbij hoe je baat kunt hebben bij mindfulness en hoe je het toe kunt passen in je dagelijkse leven.

Eerdere ervaring met meditatie en mindfulness is niet vereist.

Neem contact met ons op voor privé sessies workshops en groepscursussen.

Vragen of aanmelden via WhatsApp