Jasmine Nooij MSC

Jasmine Nooij, Psycholoog, Internationaal Yoga teacher, Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamisch ademtherapeut. Allen gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven.

Jasmine maakt gebruik van een schat van waardevolle tools voor transformatie en empowerment. Ze heeft een eigen en unieke yogastijl ontwikkeld, met de nadruk op gewaar zijn van het NU en het activeren van de levensenergie in het lichaam.

Ook helpt zij jou via haar befaamde Emotionele Integratie Therapie (EIT) om onverwerkte emoties en gedachten te integreren naar de ervaring van heelheid en liefde. Op een boeiende en levendige manier leert zij je om meer bewust aanwezig te zijn en je vanuit liefde te verbinden met jezelf.

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireert zij anderen in hun zoektocht naar genezing, gezondheid en geluk.

boek een retreat

Komende retreats op Ibiza

Jasmine
Jasmine

Daarnaast heeft Jasmine de zeer effectieve emotionele integratie methode (EIM) ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van biodynamisch ademen en het uitspreken van (onbewuste) negatieve gedachtepatronen. Dit gecombineerd met lichaamswerk en healing zorgt ervoor dat spanningen, blokkades, onverwerkte emoties en gedachten aan het licht komen en alsnog bewust verwerkt worden.

Hierdoor gaat de lading van deze gedachten en emoties af  en neemt de invloed, die deze gedachten en emoties op je leven hebben af. Spanningen en herhalende gedachten worden losgelaten. Hierdoor kom je weer in balans en sta je vrijer, gelukkiger en krachtiger in het leven.