Jasmine Nooij MSC

Over Jasmine MSc Psychologie

Mijn passie is mensen helpen bij het creëren van hun aller gelukkigste en mooiste leven! Een leven vanuit empowerment, verbinding, vrijheid, succes, spiritualiteit en authenticiteit!

In 1999 begon mijn Inner Journey. Na een depressie en identiteitscrisis begon de zoektocht naar mijzelf. Wie ben ik echt? Waar word ik gelukkig van? Ik vond mijzelf terug tijdens mijn eerste vipassana retreat tijdens mijn rondreis in Australië. Ik was toen net 20 jaar. Het was de start van een nieuwe episode in mijn leven.

Vlak daarna begon ik psychologie te studeren. Voor tijdens en na mijn studie reisde ik elk jaar naar India waar ik alles bij elkaar vier jaar ben geweest. In 2007 studeerde ik af als psycholoog. Inmiddels ben ik negen jaar werkzaam als retreat leader op Ibiza, waarbij ik via Inner Change Retreats honderden mensen heb begeleid naar meer levensgeluk, zingeving, purpose en innerlijke vrijheid! Ik ben daarnaast afgestudeerd als yoga docente, coach, breath worker, familie opsteller, hypnotherapeute en mindfulness instructor. Alle geleerde tools zet ik tijdens de retreats en online programma’s in.

Ik begeleid mannen en vrouwen om meer empowerment en ownership over zichzelf te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun gelukkigste leven kunnen manifesteren. Inmiddels heb ik hier duizenden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf! En dat inner alignment de basis is voor een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je vervulling ervaart, meer zelfvertrouwen voelt, succesvol bent, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen. Dat je een echte verandering wilt. Het vraagt van jou om full ownership te nemen over jezelf en je leven! Vanuit mijn ervaring en specialisaties begeleid ik je met veel liefde bij deze Inner Change. Mijn motto is; Inner Change is Outer Change!

EEN PAAR DETAILS OVER JASMINE:
* Super gepassioneerd en gedreven
* Afgestudeerd master psychologie (UvA), hypnotherapeut, familieopsteller, yoga docente, mindfulness instructor, adem coach en reiki.
* Komt uit Limburg en woont nu met haar man en lieve twee kids op Ibiza
* Vrijheid en bewustwording zijn haar belangrijkste kernwaarden
* Gelooft in de combi tussen psychologie en spiritualiteit
* Expert op het gebied van psychologie, bewustwording en manifestatie
* Doet aan daily practise en selfcare
* Passie voor persoonlijke ontwikkeling
* Houdt van reizen en is heel veel naar India geweest
* Vrijheidsondernemer
* Werkt aan een succesvolle online carriere als Inner Change Master
* Is vegetarisch en drinkt af en toe een wijntje
* Is gek op de zon en exotische culturen
* Living the life I love & loving the life I live!

Mijn Missie

Mannen en vrouwen begeleiden die meer zingeving, empowerment en zelfliefde willen ervaren. Ik nodig je uit om de kracht in jezelf te ontdekken en te stralen met zelfvertrouwen, wat uiteindelijk zal leiden tot een diep gevoel van geluk.

Jij bent het absoluut waard om het beste uit jezelf te halen, en we zijn hier om je te ondersteunen op deze prachtige reis naar persoonlijke transformatie en geluk.

Ik geloof sterk dat elk mens uniek is en over onbenut potentieel beschikt dat wacht om te worden ontwikkeld en dat de sleutel tot geluk ligt in het verwezenlijken van die innerlijke kracht.

Onze retreats zijn zorgvuldig ontworpen om je te helpen een diepere verbinding met jezelf te ontwikkelen, waardoor je een diepgaand gevoel van zingeving kunt vinden en innerlijk geluk kunt ervaren.

Ik geloof namelijk dat wanneer jij in jezelf gelooft, je in staat bent om jouw droomleven te manifesteren en te transformeren van machteloosheid naar empowerment.

Jij bent het absoluut waard om het beste uit jezelf te halen, en ik en mijn team zijn hier om je te begeleiden op deze prachtige reis naar persoonlijke transformatie.

jasmine
jasmine