yoga ibiza

Yoga Ibiza de tools

Insight Yoga Ibiza

Insight Yoga werkt op alle niveaus, lichaam, geest en ziel. Insight yoga is een unieke en effectieve combinaties tussen mindfulness, kundalini, yin en hatha yoga.

Daarnaast doen we veel adem werk en leert het je liefdevol bewust te zijn van je ervaringen van het huidige moment. Insight yoga heeft een versterkend effect op het zenuwstelsel en verhoogt je vitaliteit, kracht en levensgeluk.
Een zenuwstelsel dat sterk en in balans is, is belangrijk voor het ervaren van mentale en emotionele stabiliteit. Tijdens de yoga wordt er veel nadruk gelegd op bewustzijn van het huidige en op het sturen van de aandacht naar hogere staten van Zijn. Dit leert de student de diepe vreugde en immense ruimte van Zijn te ervaren.

Via diverse houdingen, kriya’s, adem werk en meditaties wordt de student wakker getraind om in het huidige moment aanwezig te zijn en de kracht en diepe vreugde in zichzelf te ervaren.

Insight yoga is een snelle manier om innerlijke vervulling en intens geluk te ervaren. Naast de innerlijke vervulling, wordt je lichaam steeds fitter en sterker. Ook werkt het ontgiftend op fysiek en mental niveau, zodat je steeds minder spanning, stress en mentale instabiliteit ervaart.

Wil je kennis maken met yoga tijdens je verblijf of  vakantie op Ibiza dat kan
meld je aan

yoga ibiza 966
aanmelden retreat
yoga op locatie 234

Mindful Yin Yoga

Mindful yin yoga is een heel ontspannen en meditatieve yoga vorm. Mindful yin yoga is een krachtige methode om mentale en fysieke stress en spanningen te reduceren. De houdingen worden voor langere tijd vast gehouden, variërend van een tot twintig minuten. In de houding wordt de nadruk gelegd op volledige ontspanning van de spieren en aanwezig zijn bij wat is.
Op deze manier worden het dieper gelegen bindweefsel en sde aanhechtingen ontspannen. Dit zorgt voor het activeren van het parasympatische zenuwstelsel, wat o.a. zorgt voor het ervaren van rust in je lijf. In elke houding beoefenen we mindfulness als manier om aanwezigheid te beoefenen en intiem te worden met je gedachten en gevoelens.

Mindful yin yoga leert je de ervaringen van het huidige moment observeren en er naar te kijken met een open en accepterende houding, wat de ervaring is.
Het resultaat hiervan is dat je op een effectievere manier leert omgaan met spanningen, pijn en stress.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een privé yoga sessie, (zelf samengesteld) retreat, of therapie sessie stuur een e-mail naar info@yoga-mindfulness-ibiza.com

Meer weten neem contact met ons op, privé lessen op de mooiste locaties van Ibiza of ga naar Yoga Vakantie Ibiza